You are currently viewing Flotte træhylder med beslag af vandrør til din vin

Flotte træhylder med beslag af vandrør til din vin

Er du på udkig efter en rustik og anderledes vinhylde, der vil tage sig flot ud i køkkenet, i stuen eller i vinkælderen, så læs med her på siden. I dagens artikel ser vi nemlig nærmere på RackBuddys sortiment af flotte træhylder, der monteres til væggen med beslag af vandrør. Læs med og bliv klar til at skrue op for det unikke og kantede udtryk hjemme hos dig.

Når øjet drikker med…

Går du op i god vin, så har du behov for en opbevaringsløsning, der skaber den rette ramme omkring de dyrebare dråber. Det første man drikker med, er jo som bekendt øjet, og det giver derfor også god mening, at opbevaringen af din vin er visuelt indbydende og æstetisk.

Byd New Yorker-stilen velkommen hjemme hos dig

Med RackBuddys sortiment af flotte hylder i fyr og egetræ kan du skabe et moderne, rustikt udtryk overalt. RackBuddy er kendt for at bringe den eftertragtede New Yorker-stil ind i danske boliger, og netop det hårde, industrielle udtryk er noget, der passer perfekt til eksklusive vinkældre, men også til moderne nordiske hjem med en kantet, minimalistisk stil.

RackBuddy har vinhylder til enhver vinsamling

Hos RackBuddy finder du træhylder i alle størrelser og udtryk. De fleste hylder fås i forskellige farver og længder, og du kan således let få skabt en unik reolvæg og tilpasse denne til din vinsamling og dit rum. Du kan med fordel starte din rejse ind i RackBuddys univers med den underspillede træhylde John, der fås i længder fra 40 til 200 cm. Hylden af fyr har et lyst og nordisk udtryk, og de industrielle vandrør er her ikke så udtalte.

Ønsker du derimod en mere rå hylde, hvor rør-designet er mere i fokus, så kan du med fordel se nærmere på den rustikke Little Marlow Silver, der fås med en længde på mellem 60 og 120 cm. Alternativt er en modulreol fra den smarte Shelfie-serie også et oplagt bud på en minimalistisk og gennemført vinreol med industrielle elementer. Shelfie-modulreolen fås med en bredde på mellem 150 og 190 cm, og du kan vælge op til fem rækker med hylder.

Lyder ovenstående interessant, så kan du her på siden gå på opdagelse i hele sortimentet af træhylder.

Supplér reolen med vinholder for en øget stabilitet og sikkerhed

Når du har valgt de ønskede hylder og beslag kan du med fordel tilføje klassiske vinholdere for en mere stabil og sikker opbevaring af vinflaskerne. Du bestemmer selv, hvilke vinholdere der passer bedst til dine foretrukne træhylder og beslag af vandrør. På denne måde skaber du en gennemført og smuk opbevaringsløsning, som du vil kunne få glæde af i mange år.

Præsentér dine vinflasker med stil

Vin er en personlig ting, som vi forbinder med hygge og afslapning. Derfor er det også vigtigt med en hyggelig og stilfuld opbevaringsløsning, uanset om du har nogle enkelte flasker stående, eller om du har brugt årevis på at opbygge din unikke vinsamling. Med RackBuddys sortiment af flotte træhylder og rustikke beslag kan din vin let integreres som en æstetisk del af boligindretningen, samtidig med at du altid let kan vælge de rette dråber til anledningen.